22 abril, 2011

Presentació candidatura del PP de Terrassa per les eleccions del 22 de maigEl divendres dia 15/04/2011 es va presentar en roda de premsa la candidatura del Partit Popular a Terrassa per les properes eleccions municipals del dia 22 de maig.

La llista, encapçalada per Gabriel Turmo, actual Portaveu del Grup Municipal del PPC a l’Ajuntament de Terrassa, combina experiència i renovació, integrant a membres de la actual Junta Gestora Local i Grup Municipal de l’Ajuntament així com a nous integrants del Partit i independents.

A més, s’ha fet una clara aposta per integrar a membres de les Noves Generacions, com per exemple el nº 2 de la llista, Alex Rodríguez, actual President Local de Noves Generacions i Secretari General local del PP, a més de 4 membres més de la formació juvenil del Partit.

El candidat  a la alcaldia de Terrassa, Gabriel Turmo, va senyalar que  “ens presentem amb un equip preparat i amb un programa treballat per donar solucions a les problemàtiques de la Terrassa real”, destacant que per primera vegada  anirà una independent entre els tres primers,  que el número 2 és de NNGG, i en aquesta mateixa línia, que entre els 5 primers dues persones estan vinculades a NNGG.

D’aquesta manera, desde el PP de Terrassa estem convençuts que tenim un gran equip de treball per defensar les propostes del PP per a la nostra ciutat, i que es recolliran al programa electoral amb el que ens presentem a les properes eleccions municipals. Propostes amb un objectiu: solucions pels problemes de la Terrassa real.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!