26 octubre, 2011

Gabriel Turmo és escollit nou President del Partit Popular de Terrassa21 octubre 2011.- El número 1 del Partit Popular de Terrassa, Gabriel Turmo, ha estat escollit aquest dijous nou President del Partit Popular de la localitat. Turmo era l’únic candidat que es presentava a l’elecció, i ha guanyat la votació amb el suport de tots els militants que han participat en l’Assemblea Local.

Turmo ha destacat en primer lloc que és una molt bona notícia que ETA hagi anunciat el cessament de la seva activitat criminal.

En relació amb l’Assamblea Local, Gabriel Turmo s’ha mostrat agraït pel suport que ha rebut, i ha destacat que tot i que havia presentat una candidatura amb una llista tancada, la seva idea es que sigui més oberta, amb noves incorporacions a la Junta, seguint la línia de renovació del partit a nivell local.

Així doncs, el nou President Local ha destacat el treball realitzat durant aquest temps en la Junta Gestora, de la que ell ja era el President. Aquesta feina ben feta es va materialitzar amb uns molt bons resultats en les anteriors eleccions municipals, en què el Partit Popular de Terrassa va passar de tres a quatre regidors.

Gabriel Turmo va destacar: “La meva intenció és continuar amb aquesta feina de major coordinació amb el grup municipal; vull continuar amb aquesta línia de renovació”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!