28 septiembre, 2010

Fira d’Entitats per a la IgualtatEl Partit Popular de Terrassa ha format part de la Fira d’Entitats per a la Igualtat amb un estand en el Raval de Montserrat el passat dissabte 25 de septembre.

La Fira d’Entitats per la Igualtat està organitzada per la Comissió 8 de Març i la Regidoria de Polítiques de Gènere. La Fira, any rere any, té l’objectiu de donar a conèixer el moviment associatiu de dones de la nostra ciutat. Les associacions de dones són una eina de participació, de relació i d’intercanvi de les terrassenques, però també han estat i són una eina de progrés i cohesió social. Visualitzar i fer difusió de les aportacions, experiències i sabers de les dones significa avançar cap a una Terrassa més representativa.

Enguany la Fira d’Entitats per a la Igualtat, organitzada per la Comissió 8 de març i la Regidoria de Polítiques de Gènere, ha arribat a la seva 7ª edició el passat dissabte 25 de setembre. Amb l’objectiu de donar a conèixer i visibilitzar el moviment associatiu de dones de la ciutat de Terrassa s’’han instala·lat  al Raval de Montserrat, al llarg de tot el dia, estands de les diferentes entitats i grups de dones.

Per altra banda, es van organitzar diferents tallers i activitats amb l’objectiu de potenciar la corresponsabilitat entre homes i dones  en les tasques domèstiques i de cura de les persones.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!