12 abril, 2011

El PPC lamenta los “favoritismos” de la Entidad Autónoma de Difusión Cultural al otorgar subvencionesLa diputada del Grup Parlamentari del PPC, María José García Cuevas, ha lamentat “els favoritismes amb els que l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural (EADC) va atorgar subvencions el 2007 i 2008 “, i ha advertit que “es tracta de 25,5 milions d’euros d’ajudes que es van atorgar amb poca transparència i un control insuficient”.

En la comissió de la Sindicatura de Comptes que ha tingut lloc aquest dimarts al Parlament de Catalunya, García Cuevas ha destacat “la necessitat d’un pla estratègic previ a la concessió de cap tipus d’ajuda, on es defineixin amb claredat i transparència, i la societat pugui jutjar, els objectius, l’efecte i l’interès cultural per als que es van a emprar els mitjans dels ciutadans “.

Finalment la diputada popular ha explicat que és una contradicció ja que “no ens sembla pas correcte que l’estratègia es defineixi i s’adeqüi a posteriori”. “Una estratègia a posteriori senzillament ni és estratègia ni serveix ja per a res”, ha conclòs.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!