8 mayo, 2014

EL PPC DE TERRASSA VA PROPOSAR AL PLE DEL MES D’ABRIL L’ELABORACIÓ D’UN PLA ESPECIAL DE PREVENCIÓ PER EVITAR ROBATORIS A DOMICILIS, COMERÇOS I ESTABLIMENTS COMERCIALSlogot pp catalàEl Grup Municipal del PPC de Terrassa va presentar al Ple Ordinari del mes d’abril de 2014 una Proposta de Resolució demanant elaborar de cara al període estival d’aquest 2014 un Pla Especial de prevenció per evitar robatoris a domicilis, comerços i establiments industrials.

             Des del Grup Municipal del PPC es considera necessària l’elaboració d’aquest Pla preventiu en atenció a que en el període estival, així com passa en altres períodes de l’any, s’incrementen determinats tipus de fets delictius, com els robatoris fonamentalment, i en atenció també que en el cas de Terrassa a l’estiu del 2013, concretament al mes d’agost, es va generar una certa alarma social per les preocupants informacions relatives a l’increment de robatoris a locals i establiments comercials. Es considera per tant i per aquests motius, que resultaria convenient articular amb temps, i coordinadament amb el Cos dels Mossos d’Esquadra, un Pla Especial de prevenció per evitar robatoris a domicilis, comerços i establiments industrials respecte el período estival.

             Es tracta d’una proposta de resolució amb una formulació molt preventiva a partir d’una problemática detectada, com la que es va donar a l’estiu passat a Terrassa respecte determinats tipus de robatoris.

             La proposta va ser refusada pels Grups Municipals del PSC i d’ICV-EUiA (equip de govern ). El grup de CiU tampoc la va recolzar ( el seu vot va ser d’abstenció )

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!