28 septiembre, 2011

El PP de Terrassa presentarà dues propostes de resolució en el proper Ple de l’AjuntamentEl grup municipal del Partit Popular de Terrassa presentarà dues propostes de resolució que seran objecte de debat en el pròxim ple ordinari de l’Ajuntament de Terrassa, que tindrà lloc el proper dijous 29 de setembre.

En una d’elles, els populars reclamen l’elaboració, en un termini de tres mesos, d’un Pla de Xoc per fer front a les actituds incíviques així com als actes vandàlics que, malauradament, s’estan incrementant a la ciutat (crema contenidors, vehicles incendiats, danys al mobiliari urbà, proliferació de pintades no autoritzades al mobiliari urbà i a façanes d’edificis públics i privats, etc).

Aquesta proposta té per objectiu articular i coordinar tots els instruments i mecanismes possibles, tant des d’una vessant preventiva fins a la sancionadora per fer front i donar una resposta adequada a les manifestacions d’incivisme i vandalisme que afecten a la convivència ciutadana.

Per altra banda, els populars de Terrassa presentaran una segona proposta de resolució en la que demanen revisar els passos de vianants existents a les vies urbanes de la ciutat, per tal d’adequar-ne les seves característiques així com la seva localització. També sol·liciten la substitució, en aquells llocs on sigui possible, respecte dels passos de vianants amb regulació semafòrica, dels semàfors en taronja-ambre per semàfors de tres fases. Amb aquesta proposta és vol millorar un dels aspectes fonamentals per garantir una adequada i segura ordenació de la mobilitat dels vianants com són els passos de vianants.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!