11 marzo, 2013

El Populars de Terrassa organitzen un Cafè-Tertúlia “Objectius (Reptes) de la Dona Actual”cafetertuliaEl passat dijous dia 7 de març, el Grup Municipal del Partit Popular de Terrassa junt amb el Partit Popular de Terrassa, varen organitzar un “Cafè-Tertúlia” anomenat “Objectius (Reptes) de la Dona Actual”, amb una assistència ben numerosa, englobat dins del programa d’actes del Dia Internacional de la Dona, que s’organitza des de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte va ser moderat per Angeles Peinado, regidora del PP al nostre Ajuntament.

 El Cafè-Tertúlia va tenir lloc a la Masia Freixa, on va comptar amb la presència de quatre ponents de diferents generacions, Marta Giménez, Eva Magdaleno, Elisabet Ortega i Dolors Montserrat. Cadascuna d’elles va exposar el seu punt de vista, des de la pròpia experiència viscuda, sobre la igualtat real i legal de la dona vers l’home. La diputada del PP al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, també va exposar la seva visió sobre el paper fonamental de la dona en tots els àmbits de la vida, i especialment, en la vida política.

 Algunes de les conclusions o reflexions a las que es va arribar van ser les següents:

 -         Tot i que és cert que hi ha igualtat formal, encara queda molt camí a recórrer per obtenir la igualtat real, sobre tot, i fent especial referència, en l’àmbit laboral.

 -         Per a la consecució de qualsevol objectiu, és important que els individus que formin part d’una societat, tinguin una actitud personal positiva, tinguin confiança en si mateixos, en les seves possibilitats, capacitats o talents.

 -         Prendre consciència de que s’ha de fer un ús correcte del llenguatge per evitar mantenir estereotips.

 -         S’ha de fomentar l’ús de les nostres institucions (Parlaments, Ajuntaments…) i entitats per canalitzar, defensar i instar les nostres demandes i reivindicacions, ja siguin individuals o col·lectives.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!