9 junio, 2011

El Parlament aprova a instàncies del PPC la construcció d’un nou hospital a Tarragona El Parlament aprueba a instancias del PPC la construcción de un nuevo hospital en Tarragona  • Eva García ha destacat “les mancances que pateixen els ciutadans de l’atenció sanitària a Tarragona”
  • “L’augment de població que ha patit la ciutat ha d’anar acompanyat de més equipaments hospitalaris, del contrari provoca una saturació de la xarxa sanitària com està passant actualment”

 
 

El Parlament de Catalunya ha aprovat, en la comissió de Salut, instar a la Generalitat incloure en la seva programació d’inversions la construcció d’un nou hospital de referència a la ciutat de Tarragona un cop garantides i calendaritzades la continuïtat de les reformes de l’Hospital Joan XXIII.
 
La diputada del Partit Popular de Catalunya, Eva García, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació de la proposta de resolució presentada per el PPC ja que “és notori les mancances que pateixen els ciutadans de l’atenció sanitària a Tarragona”.
 
Per a García “l’augment de població que ha patit la ciutat ha d’anar acompanyat de més equipaments hospitalaris del contrari provoca una saturació de la xarxa sanitària com està passant actualment”.
 
Per aquest motiu el PPC ha presentat aquesta proposta amb l’acceptació d’una esmena del Partit Socialista per “donar resposta a les demandes dels tarragonins, una població que es mereix més equipaments sanitaris nous i moderns sense deixar de banda les reformes de l’hospital Joan XXIII”, ha conclòs.

  • Eva García ha destacado “las carencias que sufren los ciudadanos de la atención sanitaria en Tarragona”
  • “El aumento de población que ha sufrido la ciudad debe ir acompañado de más equipamientos hospitalarios, de lo contrario provoca una saturación de la red sanitaria como está pasando actualmente”   

 
  

El Parlament de Cataluña ha aprobado, en la comisión de Salud, instar a la Generalitat incluir en su programación de inversiones la construcción de un nuevo hospital de referencia en la ciudad de Tarragona una vez garantizadas y calendarizadas la continuidad de las reformas del Hospital Joan XXIII.
 
La diputada del Partido Popular de Cataluña, Eva García, ha mostrado su satisfacción por la aprobación de la propuesta de resolución presentada por el PPC ya que “es notorio las carencias que sufren los ciudadanos de la atención sanitaria en Tarragona”.
 
Para García “el aumento de población que ha sufrido la ciudad debe ir acompañado de más equipamientos hospitalarios del contrario provoca una saturación de la red sanitaria como está pasando actualmente”.
 
Por este motivo el PPC ha presentado esta propuesta con la aceptación de una enmienda del Partido Socialista para “dar respuesta a las demandas de los tarraconenses, una población que se merece más equipamientos sanitarios nuevos y modernos sin dejar de lado las reformas de la hospital Joan XXIII “, concluyó.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!