16 mayo, 2013

Alberto Villagrasa dóna la benvinguda a Elisabet OrtegaLa nova presidenta local, Elisabet Ortega, va ser proclamada candidata única i va ser elegida unànimement en junta assembleària pels afiliats del Partit al municipi

Alberto VillagrasaAlberto Villagrasa, secretari provincial del Partit Popular a Barcelona, va presidir la primera reunió de la nova junta local del Partit Popular a Sant Feliu de Llobregat. Fa uns dies es va portar a terme la renovació de la Junta Local del Partit i va quedar aprovada per votació la candidatura de Elisabet Ortega, que va rebre el suport unànim dels afiliats de Sant Feliu. 

 FOTOELISABETORTEGAElisabet Ortega va declarar mostrar-se molt satisfeta amb la elecció i va reiterar abans de la reunió el seu agraïment al suport rebut per tots els afiliats de Sant Feliu. Villagrasa va destacar de la nova presidenta local la seva tasca, esforç, treball i dedicació al servei del Partit Popular que li han valgut aquesta elecció. La nova presidenta va manifestar que “el Partit Popular a Sant Feliu continuarà treballant intensament per aconseguir expandir-nos i arribar a tots els ciutadans del municipi”.

Alberto Villagrasa va manifestar en aquest respecte que “el Partit té a Sant Feliu u bon equip, dinàmic e integrador, amb joventut i experiència suficient per aconseguir aquest desenvolupament a tot el municipi. Ara cal, més que mai, intensificar el treball d’aquest equip per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en allò que necessiten realment els ciutadans de Sant Feliu”.

Tanmateix el secretari general provincial va esmentar especialment la qüestió de que cal prioritzar la tasca d’acostar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial de Sant Feliu, per tal de conèixer de primera mà, les seves inquietuds i propostes i poder millorar en el possible el municipi. En aquest sentit la presidenta local va dir que vol comptar amb la participació dels màxims agents implicats.

 Villagrasa va expressar finalment el seu convenciment en que “tots el que forman el Partit Popular a Sant Feliu treballaran, com ho han fet fins ara, amb entusiasme, il·lusió i amb un gran compromís, per incrementar la nostra presència i estar al costat dels ciutadans per solucionar els seus problemes, que són també els nostres”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!