11 marzo, 2014

Alberto Villagrasa veu a les Eleccions Europees la clau per la convivència entre espanyols• Alberto Villagrasa: “En aquestes Eleccions Europees ens juguem la defensa de la convivència entre espanyols”
• “S’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”

Només queden 81 dies per les Eleccions Europees. El portaveu del Partit Popular, Alberto Villagrasa, reconeix a les Eleccions Europees la importància quant a les relacions entre espanyols. El diputat a declarat que “està en joc la defensa de la concòrdia i la convivència entre espanyols”. També observa que és molt important portar a Europa una imatge d’una Espanya unida: “la unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra basa a Europa. Amb unes Eleccions Europees cada cop més properes, és prioritària la convivència”.

Alberto Villagrasa ha advertit també que no és positiu dedicar-se al tema de la consulta, com volen fer CIU i ERC. En realitat, el tema de la consulta és “la independència, malgrat que aquest tema no està a l’agenda europea”. Aquesta posició afectaria negativament, s’ha de recordar que el tant per cent de lleis catalanes i espanyoles que provenen de directives europees depassa el 75%. Al diputat el preocupen les insuficients explicacions dels independentistes, que porten a la confusió respecte de les conseqüències a Europa: “el que no expliquen són les conseqüències d’estar fora d’Europa que es el que comportaria el trencament de Catalunya amb la resta d’Espanya. Alberto Villagrasa  compren que s’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”.

Finalment, Alberto Villagrasa ha declarat que la Constitució, com a llei fonamental, ha de constituir un “element unificador de tots els espanyols.” És per aquest motiu que no hi ha possibilitat d’exercir el dret per separat, correspon al conjunt fer ús d’aquest dret: “És el poble espanyol en el seu conjunt qui troba el seu dret a decidir en la Norma Fonamental. Si una part de la ciutadania fa ús d’aquest dret sense comptar amb la resta, s’està trencant la sobirania nacional”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!