27 abril, 2011

Acte de presentació del nostre candidat a l’alcaldia de TerrassaL’acte de presentació de l’alcaldable del PP per Terrassa, Gabriel Turmo, per a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig ha tingut lloc a La Terrassa del Museu . A l’acte hi han assistit els membres de la llista electoral del PP, membres de NNGG, la Junta Gestora Local, així com també els afiliats, militants i simpatitzants del partit. No ha faltat la presència de Toni Bosch, actual president provincial del PP de Barcelona.

Durant l’acte s’han presentat els eixos estratègics i les principals propostes del Programa Electoral del PP per les pròximes eleccions, centrades en l’aportació de solucions als problemes de la Terrassa real.

Gabriel Turmo ha insistit amb la necessitat d’un canvi en les polítiques municipals de Terrassa. “Després de 32 anys de govern socialista, aquest canvi és possible. Hi ha importants problemàtiques a la ciutat que s’han de resoldre i si no es resolen, les perspectives de futur no són bones”. Turmo ha criticat l’actuació del tripartit dient que “no es pot viure d’esquenes a la realitat. Necessitem solucions per Terrassa”.

Les prioritats del PP-Terrassa són combatre les despeses innecessàries, entre altres “combatre els costos altíssims destinats a la propaganda municipal”, fer polítiques de promoció econòmica, facilitar la incorporació de noves empreses a la ciutat, apostar per la emprenedoria, crear ocupació, millorar les polítiques socials i les polítiques de seguretat.

Segons l’alcaldable del PP per Terrassa, “cal incrementar la plantilla de Policia Municipal, per disminuir el vandalisme i l’incivisme que tenim a la ciutat”. Pel què fa al tema de la immigració Turmo ha afirmat que cal defensar una immigració legal i integrada amb drets i deures i lluitar contra la immigració irregular.

En el discurs, Turmo ha presentat a Alex Rodríquez, número dos a la llista electoral.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!